top of page

SPLENDIDMIND-SOCIETY COLLECTIVE

Public·106 members

boşluqların düzgün paylanması

Mənim üçün saytın görünüşü çox önəmlidir - rəng uyğunluğu, şriftlərin ahəngi, boşluqların düzgün paylanması. Bəzi platformalar o qədər səliqəsiz dizayn olunur ki, orada qalmaq istəmirsən. Mənə minimalist, zövqlü və gözə xoş gələn bir ünvan lazımdır. Məsələn, pastel rənglər, dairəvi düymələr, hamar keçidlər. Kimsə bu baxımdan ən estetik saytı tövsiyə edə bilərmi?

5 Views
Lilit Relis
2 days ago

Mən həmişə deyirəm ki, yaxşı platformanı tanımaq üçün onu sınaqdan keçirmək lazımdır. Və bu dəfə mənim sınağım

oldu. Saytın əsas səhifəsinə daxil olan kimi diqqətimi onun peşəkar və müasir dizaynı cəlb etdi. Amma əsas maraqlısı içəridə başlayır. Bu platforma öz qonaqlarına o qədər geniş imkanlar təklif edir ki, insanın heyrəti artır. Müxtəlif bölmələr, bölmələr daxilində alt kateqoriyalar – hər şey o qədər məntiqli qurulub ki, heç bir məlumat itmir və hər şey əlçatandır. Xüsusilə xoşuma gələn tərəfi, onların qonaqpərvərlik siyasətidir – hər kəsə xoş hədiyyələr və bonuslar təqdim olunur. Mən buna çox dəyər verirəm, çünki bu, istifadəçiyə olan hörməti göstərir. Artıq bir neçə gündür bu saytı istifadə edirəm və heç bir problem yaşamamışam. Hər şey qaydasında, stabil və keyfiyyətlidir. Belə platformaları tapmaq çox xoşdur.

bottom of page